Nejnovější recenze ze sekce Krbová kamna
Krbová kamna Jotul nám byla doporučena kominíkem,jsme s nimi velmi spokojeni a je to kvalitní výrobek.
zatím jsme kamna nezapojovali, takže nemohu přidat výhodu produktu
- Oproti Petrám výrazně lépe topí
- Moderní a hezký vzhled
- Šnůra utěsnující vnější dvířka před popelníkem by mohla držet v drážce lépe
Celkové výborná kamna za rozumnou cenu.
- Přesně odpovídá popisu
Kratki Koza K7 černá
Přidáno: 9. března 2024
(naposledy upraveno 9. března 2024)
Zakoupeno v MBTerm-krby s.r.o.
Po prvním zatopení spokojenost
Thorma Bozen B béžová
Jaroslav K.
Přidáno: 6. března 2024
(naposledy upraveno 6. března 2024)
Zakoupeno v HORNBACH BAUMARKT
- Hezký a výkonný.
Kamna splňují očekávání,Jsou hezká a upoutávají pozornost návštěv .Dotazy směřuji k použití vestavné trouby,tu jsem však zatím nepoužil.
Slabým bodem je perforovaný plech topeniště,který překrývá spodní litinový rošt. Plech je malé tloušťky a po několika zatopeních se začal vlnit.Doporučil bych jeho tloušťku na 4-5 milimetrů. Tohle se soudruhům z NDR opravdu nepovedlo !!!!!!!!
- nové
- tuctovka
- dobré zpracování
- jednoduchá regulace hoření
- dobrá výhřevnost, malá spotřeba paliva
- nic mě nenapadá, uvidíme za dva roky
Stará dobrá klasika.
Malá spotřeba dřeva a je to lepší ják telka
- Spokojený
funkce dobře topí, ale provedení popelník ostré hrany než se kamna zahřejí ozívají se ruzné zvuky asi roztažnost plechu.
Kamna jsou krásná jako na fotce ,bohužel zatím je nemám zprovozněná ,ale věřím,že to bude Ok.
Jsme spokojeni.
Nový kotel zatím čeká na výměnu, ale starý stejné značky topí 8 sezón a bez problému.
- Ihned chytí s pepem a dokonce s vlhkým dřevem, velmi dobrá výhřevnost a dobře vypadají, cena
Mám problém s popelem, malý rošt, který se nemá za co chytit, manžel musí vyrobit nějaký hák, tady bude nejlepší vysavač na popel. Ale to chce jen vychytat.
- za cenu kolem 11000 Kč spokojenost
- žádná
- vše
Zatím nebyl instalován.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »