Nejnovější recenze ze sekce Krbová kamna
ještě nemám produkt zapojený
Stejná kamna jsme zakoupili zhruba po 20 letech, jsou tam drobné změny, ale kvalita pořád vysoká, a na trhu nevidím alternativu. Určitě doporučuji.
Kamna na skladě obchod neměl, objednávka byla zrušena. Dne 23.srpna 2022 byla nabídnuta jiná - Zvezda 4VR12C, která rovněž na skladě nebyla. V průběhu šesti měsíců byla prokázána vada, tekl výměník, prodejce však reklamaci od stolu zamítl a do dnešního dne trvá na zamítnutí reklamace i po řízení ČOI. Jednání prodejce hodnotím nedostatečně a nákup na eshopu nedoporučuji.
Dobrá cena.
Poškození laku na dvířkách cca 25cm,otlak v barvě,zřejmě chyba při lakování!!!
Obtizne se zapaluji, ale kdyz se vytvori zhavy zaklad, hori uzasne a usporne.
Litinové ohniště, výkon 5 kW - malá kamna s velkým výkonem, snadná obsluha
- rychlost
- dosud jsem zboží nevyzkoušel
Zatím v záběhu, ale bez problému
- Rychlost dodání výrobku
- Dobrá komunikace s obchodem
- dobrý poměr cena/výkon
Malinké kompaktní kamínka, do chaty místo naftových, později elektrického přímotopu, naprosto dostačující. Dají se celé rozebrat, pro mě z důvodu malé váhy jednotlivých dílů perfektní. Při opětovném skládání jsem je ještě hezky zatěsnil kamnářskym tmelem a díky tomu se perfektně reguluje intenzita hoření dřeva. Krásně hřejí, jsem naprosto spokojený. Nic levnějšího z litiny jsem nikde nenašel.
Ověřená kvalita výrobce krbových kamen.
- Hezký vzhled
- Litinová kamna
- Výhodná cena
- Malé a prostorné
- Účinnost 70% - 5kW
- 130 mm kouřovod
- Drží teplo po vyhasnutí
- Litina - zahřátí kamen trvá 30 minut cca
Malé hezké a účinné kamna do domu. Tyto kamna máme v obýváku společně s kuchyní a dokážou prostor ohřát až na 27°C po 4 hodinách spalování dřeva. Slouží nám jako záložní teplo + dotápění v mrazech a samozřejmě jako romantický prvek při filmu a víně...
Mají velmi atraktivní design a jsou vyrobená z litiny. Nevýhodou je, že tak malé kamna váží přes 75kg a celkem trvá něž se nahřejí, ale zato dlouho v sobě drží teplo.
Dobře se čistí sklo nezůstává špinavé. Po 3. topení vždy čistím a je jako nové. Tím, že jsou malá máte nevýhodu, že se tolik dřeva nevejde do kamen a tak často (co 30 minut přikládáte polénko).
Při dobrém zahřátí a správném spalování 1 špalkek buku, rozčtvrcen na 4 díly spálíte za 2 hodinky.
Pokud kamna budete používat jako já 1-2 týdně v zimě jako přítop/romantiku budete spokojeni a moc toho dřeva nespálíte.
Max co jsem topil bylo 6 hodin...
Kamna mám zatím 1 rok uvidíme další roky :)).
výrobek znám,syn má tyto kamna druhým rokem a naprostá spokojenost
- hezký vzhled a malá spotřeba
Krb dorazil poškrábaný. Volání na reklamační službu bylo zodpovězeno tak, že jsme jej vrátili do původního stavu a vrátili zpět. Moje nabídka na změnu v prodejně byla zodpovězena záporně. Vzhledem k situaci s krby a k tomu, že trh v jiných místech je dražší, jsme krb opustili. Sám si najmem pracovníky, kteří budou malovat za vlastní peníze. Obchod nedoporučuji. Protože zboží nebylo dobře zabaleno. Pouze polyetylenové a dřevěné lamely.
- Pouze plechové obložení, poměrně malý prostor pro topivo.
Snadná manipulace a instalace. Snadná obsluha při topení, lehký výběr popela, po rozhoření přiměřeně vytápí.
- kvalitni zpracovani; vyborne topi i hori
- relativne male topeniste- budete potrebovat kratsi polinka nez je zvykem.
- Vypadají výborně
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »