Nejnovější recenze ze sekce Krbová kamna
- Dobré zpracování
- Hezký design
Prozatím nelze hodnotit,kamna nejsou nainstalována.
- Kvalitní krbové kamna
- Otřesné čištění výměněníku. Rošt pro čištění, který se ovládá z boku kamen je mále efektivní. Je potřeba rozebrat horní desku a vyčištit ručně jednotlivé trubky výměníku. Jakmile se kamna neprovozují na plný výkon je potřeba provádět čištění min. 1x za 2 měsíce.Praskající šamotové desky v místech přívodu vzduchu.
Produkt jsem si vybral, protože jde o kvalitní kamna, ale na údržbu jsou katastrofální. Kdyby měl lepší výměník a jeho snažší čištění byly by kamna perfektní. Při plném výkonu kamen dochází k praskání šamotové zadní desky v místech provrtané dírky pro přívod vzuchu. Už bych si tyto kamna za tu cenu nekoupil.
- řemeslné zpracování
- Nevypadává žhavý popel.
- Žádná.
bez problému
zatím nevím
- Krásná malá kamínka na vytápění malé chatičky, ale ještě jsem v nich netopil
- Moc hezké kamna
Jsem spokojenej, hezká kamna, doufám že budou dlouhou sloužit.
S nástupem topné sezony budou odzkoušeny.
Ještě neuvedeno do provozu
- Spolehlivost
Zatím spokojenost, několikrát jsem zatopil, regulace funguje a zatím se žádný problém pro, který bych litoval nákupu neobjevil. Kamna jsou i pěkná na pohled. Uvidím jak budu spokojen později s vermikulitem, který je použit namísto klasického šamotu.
- Kvalitní provedení, elegantní design, zatím pouze malá zkouška, uvidíme na podzim. Výborná komunikace s obchodem, dodáno během dvou dní.
- topí dobře
Kamna vypadají přesně jako na obrázku, moderní vzhled a provedení se jeví jako kvalitní. Vzhledem k ročnímu období se začnou používat cca za 3 měsíce, takže zkušenost s použitím nemám.
- Předchozí verzi 602 N jsem užíval 20 let k naprosté spokojenosti
Jotul je kvalita a vysoká užitná hodnota
- No1
- Mám druhé. vydržely mi patnáct let. Až nyní odešel deflektor.
- rychlé teplo , solidní výkon.
- design
- funkčnost
- rozměry
- fešácké zelene provedení
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »